„ISA“ d.o.o je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 1990 g. Osnovne djelatnosti tvrtke su:
prodaja repromaterijala, alata i strojeva za proizvodnju uporabne, ukrasne i unikatne keramike, edukacija u korištenju navedenih materijala, te organizacija tehnoloških tečajeva i proizvodnja upotrebne keramike.
Iza nas je dvadeset i šest godina pozitivnog poslovanja, upoznavanja i poznavanja tehnologije.
Osim „klasičnih“ materijala za proizvodnju keramike a koje imamo u našem standardnom prodajnom programu, među prvima smo u Hrvatskoj predstavili neke drevne načine izrade umjetničke keramike kao japanski raku i njegove moderne izvedenice, etrušćanski buchero, vilanovijanske tehnike paljenja keramike i druge zanimljive tehnike.

Zastupnici smo tvornice Colorobbia S.p.A. odjela za malo obrtništvo i hobby. Materijali koje prodajemo su svi vrhunske kvalitete, verificirani i testirani, usklađeni sa europskim i svjetskim standardima u struci.
Današnje sjedište tvrtke je u Mučićima, Jurdani, Općina Matulji, Primorsko-goranska županija, u restauriranom objektu starom više od sto godina, prilagođenom potrebama ne samo trgovine već i organiziranim tehnološkim tečajevima, a u zadnje vrijeme i izložbi radova keramičara.

Nadamo se da će Vam biti zanimljivo listati ove stranice i biti pomoć u upoznavanju materijala koji se rabe u keramici, a šetnjom njima ćete saznati i za događanja koja su toku.

Ujedno Vas pozivamo da nam se pridružite velikom svijetu istraživanja u keramičarskom izražaju i kao i do sada Vam stojimo na usluzi